Aanhangwagen verhuur Goirle
 
Riool service

Algemene verhuur voorwaarden

 Art. 1. * Betaling + borg: huurbetaling + borg vooraf bij ophalen contant te voldoen
Art. 2. * Legitimatie: een geldig legitimatiebewijs en rijbewijs zijn vereist.
Art. 3. * Verzekering: De huurder moet minimaal WA verzekerd zijn, en is zelf verantwoordelijk voor het verzekeren voor de gehuurde aanhangwagen gedurende de duur van de overeenkomst voor binnen- en buitenland.
Art. 4. * Diefstal of vermissing: Bij diefstal of vermissing wordt de dagwaarde van de gehuurde aanhangwagen verhaald op de huurder.
Art. 5. * Lading: de aanhangwagens mogen niet zwaarder worden beladen dan aangegeven op het kenteken. Bij eventuele schades, bekeuringen of ongelukken die voortkomen uit het overschrijden van het laadvermogen zijn voor rekening van de huurder.
Art. 6.  * Buitenland: Bij gebruik van de aanhangers in het buitenland dient dit gemeld te worden. Er wordt van uit gegaan dat de huurder de regels en wetten hier kent en in acht neemt en dat de verhuurder geen enkele aansprakelijkheid heeft bij welke nalatigheid dan ook.
Art. 7. * Schade: De huurder dient schade en diefstal per omgaande aan de verhuurder te melden, en bij diefstal een proces verbaal van de politie te kunnen overleggen. Alle schades zoals vermissing en diefstal van het gehuurde, alsmede de vervolgschade, zoals afslepen, huur vervangende aanhangwagen, eigen schade, schade aan derden zijn volledig voor de rekening voor de huurder.
Art. 8.  * Aansprakelijkheid: De verhuurder is ook niet verantwoordelijkheid en aansprakelijk voor gebreken en/of materiële schade die ontstaan is aan de gehuurde aanhangwagen tijdens de huur periode. En heeft ook de plicht dat de aanhangwagen weer bij de verhuurder terug komt als er tijdens de verhuur periode schade is ontstaan.  De verhuurder is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor schade, diefstal, of vermissing van de lading, en ook niet als dit komt door gebreken aan de aanhangwagen.
Art. 9.  * Boetes en verkeersovertredingen: Deze komen geheel voor de verantwoording en rekening van de huurder.
Art. 10. * Terugbrengen: het gehuurde dient door de huurder op de afgesproken tijd schoon te worden terug gebracht. Wanneer de aanhangwagen niet schoon terug gebracht brengen wij €15,- in rekening.
Art. 11. * Vergrendeling: De huurder is ten alle tijden verplicht de aanhangwagen te vergrendelen achter de auto met bijgeleverd hangslot.
Art. 12. * Nummerplaat: De huurder dient zelf te zorgen voor een juiste kentekenplaat voor de aanhangwagens onder de 750kg laadvermogen. De aanhangwagens boven 750kg laadvermogen zijn voorzien van een eigen kenteken.